MG ElectriQ is ontstaan uit het enthousiasme van Marten over de mogelijkheden en toepassing van elektrotechniek, elektronica en computers.
Marten is al van jongs af aan al bezig met techniek en heeft na de middelbare school gekozen voor een technische opleiding (elektronica, elektrotechniek). Later zijn hier verschillende opleidingen bijgekomen op het gebied van elektromotoren, informatica, bedrijfskunde en projectmanagement. Marten is een gediplomeerd ingenieur elektronica/elektrotechniek (HTS, Ing.), akoestiek , informatica en bedrijfskunde.

Marten heeft (in 2020) 45 jaar werkervaring in de vakgebieden elektrotechniek, elektronica, akoestiek, automatisering, bedrijfskunde en projectmanagement. Is werkzaam geweest bij 36 bedrijven en heeft ruim 100 projecten uitgevoerd.

MG ElectriQ is vanaf 1 juli 2019 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als elektrotechnisch adviesbureau.

Naast de elektronica en elektrotechniek is Marten ge├»nteresseerd in het maken van video’s met ondersteuning van eigen muziek en geluidseffecten. Na de opleiding bij AV Sound Education in Utrecht worden deze activiteiten binnen MG ElectriQ verder uitgebreid.

Call Now Button